A tökéletes ajándék

Nem olyan régen az édesanyám elért a karrierje csúcsára, hiszen mindig is az volt a lenagyobb álma és vágya, hogy egyszer majd legyen egy saját, gyönyörűen kialakított irodája, ahová betérhetnek a vendégei, ügyfelei, ahol kellemes a környezet, és nem csak kényszermegoldás, hogy legyen hol végeznie a munkáját és aláírni a szerződéseket. Persze egy saját iroda ügyvédként mindig rengeteg áldozattal és lemondással jár, hiszen sok idő és számtalan sikeres eredmény kell ahhoz, hogy az ember ezt ki tudja alakítani, és menjen is szépen a vállalkozása a fejlődés útján.

Én szintén átérzem ezt már, mert én is kialakítottam a saját igényeimet, és el is indultam a munka világában az első munkahelyemen, ahol nem könnyű már csak a beilleszkedés sem, nem beszélve arról, hogy folyamatosan új dolgokkal találja szembe az ember magát, és hatalmas súlyként nehezedik a vállára az, hogy van egy jól kialakított terve, amit szeretne elérni, hogy sikeresnek érezhesse magát és hogy a jól meghatározott vágyai teljesülhessenek.

Éppen ezért arra gondoltam, hogy mihelyt az édesanyám beköltözhet az új irodájába, meglepem valamivel, ami kellőképp illik azért az egész tevékenységhez és az irodához is, de egy kis otthonosságot visz mégis a terembe, és megmutatja neki, hogy sosincs egyedül és nincs olyan akadály, amit ne tudna megoldani akár egyedül, akár a segítségünkkel. Erre pedig megtaláltam a tökéletes megoldást egy vászonkép segítségével. Az édesanyám ugyanis imádja a levendulát és egy gyönyörű Levendula vászonkép került így az irodája falára. Mondanom sem kell, hogy mennyire elérzékenyült amikor kibontotta a gondosan becsomagolt ajándékot. Remélem egyszer majd én is tudok ennyire sikeres és céltudatos lenni mint ő.