A hiányzó láncszem

Amikor én összekerültem a most már férjemmel, akkor a város belterületén éltem, és nagyon sokszor jártam ki futni a Margit szigetre. Mondanom sem kell, mennyire imádtam. Csak kisétáltam, futottam egy, vagy két kört, és haza sétáltam. Hihetetlen szabadság volt, és megfelelő sport is egyben. Sok emberrel is összeismerkedtem, nagyon szerettem azt az időszakot, színt vitt az életembe. Most azonban kiköltöztünk a perem részekre, és nem igazán tudok bejutni futni, kinn viszont csak erdős terület van, ott pedig biztosan eltévednék, így hát a futás mint olyan kiveszett egy ideje az életemből.

Most azonban a férjem meglepett egy apple watch órával, ami tökéletes segítség lesz nem csak az edzéshez, hiszen jelez, ha túl gyorsan futok vagy túl lassú a tempó, ha nagyon magas vagy alacsony a pulzusom, magyarán a beállított edzés szinthez és tempóhoz mérten segít tartani az edzést, hanem egy tökéletes térkép funkcióval segít abban is, hogy tudjam, az erdős területen belül merre kell haladjak, és vissza is találjak haza.

Hihetetlen mód örültem ennek a kis meglepetésnek, mert valamit vissza ad nekem abból, amit elengedtem azért, hogy együtt tudjunk lenni, és nagyon kedves és aranyos gesztus volt ez tőle. Egyetlen dolog hiányzik már csak, egy új apple watch szij, hiszen ez a gyönyörű szövet, amivel megkaptam, nem igazán lesz alkalmas arra, hogy az erdőben fussak vele, mert nagyon sérülékeny és nem igazán strapabíró sajnos. Erre is talált már azonban megoldást, mert az applewatchshop.hu oldalról már rendeltünk is egyet, ami tökéletes lesz a sportoláshoz, a szövet pedig gyönyörű kiegészítőként fog mutatni a szettjeimhez a mindennapi munka során. Egyszerűen imádom a férjemet is és az új órámat is. És hát persze azt is, hogy visszakapok kicsit a régi életemből, ami annyira hiányzott.